Seuraava nettiryhmä alkaa maaliskuun lopussa!

1 viesti / 0 uutta
Varjomaailman o...
Käyttäjän Varjomaailman ohjaajat kuva
Seuraava nettiryhmä alkaa maaliskuun lopussa!

Maaliskuussa alkava ohjattu nettiryhmä on suunnattu 17 vuotta täyttäneille nuorille, joiden äiti, isä tai muu läheinen aikuinen juo. Ilmoittautuminen on käynnissä. Jos mietit, olisiko ryhmä sinulle sopiva, ota rohkeasti yhteyttä Varjomaailman aikuisiin. Me täällä Varjiksessa autamme päättämään, onko tämä kevät sinulle hyvä hetki osallistua ryhmään.

Nettiryhmä kestää 9 viikkoa, 30.3.-29.5.2020. Osallistuminen on maksutonta ja täysin vapaaehtoista.

Nettiryhmässä on kaksi ohjaajaa, Anna-Sofia ja Jenni. Anna-Sofia työskentelee Varjomaailmassa ja Lasinen lapsuus -toiminnassa. Jenni taas on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelee nuorten mielenterveyden parissa. Molemmat ovat ohjanneet nettiryhmää aiemmin ja chattailleet Varjomaailmassa monien nuorten kanssa.

Ryhmässä pääset juttelemaan omalla nimimerkilläsi toisten ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa. Pienet tehtävät auttavat sinua miettimään omia tunteitasi, perhettäsi ja vanhempien juomisen vaikutuksia omaan elämääsi. Saat keinoja hallita ahdistusta ja rauhoittaa itseäsi.

Keskustelu ryhmässä käydään täällä keskustelualueella niin, että keskustelut näkyvät vain ryhmäläisille. Viikoittain tapaamme myös ryhmän omassa chatissa.

Jos kiinnostuit ryhmästä, ota yhteyttä [email protected]

Kuva: