Kysy nimettömästi Varjoneuvonnassa

1 viesti / 0 uutta
Sara
Kysy nimettömästi Varjoneuvonnassa

 

Varjomaailmasta löytyy nimetön neuvontapalvelu, eli Varjoneuvonta.

Varjoneuvontaan voit lähettää kaikenlaisia kysymyksiä läheisten aikuisten päihteidenkäyttöön, esimerkiksi vanhempien juomiseen liittyen. Varjoneuvonta voi myös olla hyvä vaihtoehto, jos nettiryhmään ilmoittautuminen ei tunnu omalta jutulta. Varjoneuvonta on tarkoitettu pääasiassa 12-18-vuotiaille nuorille.

Varjoneuvonta ei vaadi rekisteröitymistä sivustolle. Ennen kysymyksen lähettämistä sinulta kuitenkin kysytään muutama kysymys. Näiden tietojen tarkoitus on ainoastaan helpottaa neuvontapalvelun vastaajan työtä. Sinua ei siis voida tunnistaa antamiesi tietojen perusteella.

Varjoneuvonnan vastaajina toimivat lastensuojelun ja päihdeongelmien ammattilaiset. Vastaajat ovat tuttuja myös suljetuista nettiryhmistä. He tarjoavat olkapään ja tukea vaikeissa tilanteissa sekä auttavat tunnistamaan elämässäsi jo olevia luotettavia aikuisia, joiden puoleen voisi kääntyä. Lisäksi neuvontapalvelusta saat vastauksia erilaisiin palveluihin liittyviin kysymyksiin.

Saat siis kysyä ihan mitä tahansa, luottamuksellisesti. Avun pyytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista!

Terkuin,
Sara
Varjomaailman aikuinen