Ilmoittaudu toukokuussa alkavaan Varjoryhmään

1 viesti / 0 uutta
Varjomaailman o...
Käyttäjän Varjomaailman ohjaajat kuva
Ilmoittaudu toukokuussa alkavaan Varjoryhmään

 

Seuraava Varjiksen nettiryhmä alkaa toukokuussa ja kestää kolme kuukautta. Tähän kesäloman ajan pyörivään ryhmään otamme ilmoittautumisia 12-16-vuotiailta nuorilta, jotka kokevat haittoja ja huolia vanhempien tai muiden läheisten alkoholinkäytöstä. Jos ryhmä tulee täyteen, ovat ensikertalaiset etusijalla. Kiinnostuksesta kannattaa kuitenkin aina kertoa!

17-vuotta täyttäneille suunnattu ryhmä alkaa syksyllä 2018. Myös tähän ryhmään voi jo ilmoittautua mukaan!

Nettiryhmä toimii täällä Varjomaailmassa keskustelupalstalla, joka on piilotettu ja johon sinut liitetään ryhmän alkamisen yhteydessä.

Ryhmässä saa vertaistukea muilta samassa tilanteessa eläviltä nuorilta. Lisäksi pääsee tiiviisti juttelemaan ja selvittelemään omaa tilannetta kolmen kokeneen ohjaajan kanssa. Keskustelujen lisäksi ryhmässä tehdään pieniä tehtäviä. Lisäksi on mahdollista selvitellä yhdessä, mikä konsti tai palvelu parhaiten auttaisi jatkossa kutakin ryhmäläistä. Osallistua ja kirjoittaa saa sen mukaan, mikä itsestä tuntuu hyvältä.

Ryhmän aikana järjestetään myös chat-iltoja, joissa pääsee juttelemaan muiden ryhmäläisten ja ohjaajien kanssa reaaliajassa. Nämä chatit ovat olleet suosittuja!

Mukaan ryhmään pääset rekisteröimällä itsellesi nimimerkin tänne Varjomaailmaan ja ilmoittamalla sen joko Varjiksen inboxin kautta Varjomaailman ohjaajat -vastaanottajalle tai sähköpostilla osoitteeseen: [email protected]. Kerro myös ikäsi ja mistä kuulit Varjomaailman ryhmistä. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja lisätietoa ryhmistä löydät täältä.

Voit myös kysyä ihan mitä vain ryhmään liittyen joko inboxissa, sähköpostilla, Facebookissa tai Varjomaailman Instagramissa.

Lämpimästi tervetuloa!

Aurinkoisin terveisin,
Varjomaailman aikuiset