Varjomaailman chatit

Tietoa Chattien aukioloajoista päivitämme tälle sivulle!

Chatistamme löydät Varjomaailman luotettavan aikuisen, jonka kanssa voit luottamuksellisesti pohtia läheisen aikuisen juomiseen liittyviä kysymyksiä ja huolia. Puhuminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta sitä voi hyvin harjoitella juuri chatissa. Vaikeistakin asioista puhuminen helpottaa usein oloa.

Seuraavan kerran pidämme chattia auki joulun välipäivinä:

to 27.12. klo 16-18
pe 28.12. klo 13-15

Huom! Sitä ennen voit varata yksilöajan, josta lisää viereisellä palstalla.

Jos sinulla on kysyttävää chatista, ota meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen: varjomaailma[at]a-klinikka.fi tai lähettämällä nimimerkilläsi yksityisviestin käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat.

Chatit ajanvarauksella

Marras-joulukuussa 2018 voit varata ajan ohjaajamme Virven kanssa yksilöchattiin. Alla olevaan kuvaan päivitämme vihreällä vapaana olevat ajat ja punaisella varatut ajat. Varaa aika itsellesi seuraavasti:

  1. Rekisteröidy ja luo itsellesi nimimerkki (jos sinulla ei vielä ole) tällä sivulla:
  2. Lähetä sisäänkirjautuneena yksityisviesti käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat ja kerro viestissäsi, minkä ajan haluaisit varata. Yksityisviestin lähettäminen tapahtuu kohdasta viestit.

Voit varata vain yhden ajan kerrallaan, mutta heti ajan käytettyäsi voit varata itsellesi uuden ajan. Varaa chattiaika aina vähintään kaksi päivää aiemmin klo 16 mennessä. Maanantain ja tiistain ajat pitää varata viimeistään edellisenä perjantaina.

Varaamanasi päivänä ja aikana:

  1. Tule tälle chat-sivulle
  2. Klikkaa auki chat-ikkuna ja kirjoita Virvelle käyttämäsi nimimerkki
  3. Aloita juttelu Virven kanssa :)