Varjomaailman chatit

Chattien aukioloajat ja ajanvaraus

Varjomaailman chatista löydät luotettavan aikuisen, jonka kanssa voit nimettömästi pohtia läheisen aikuisen juomiseen liittyviä kysymyksiä ja huolia. Puhuminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta sitä voi hyvin harjoitella juuri chatissa. Puhuminen helpottaa usein oloa, kannattaa ainakin kokeilla!

Varjiksen Ruotsinkielinen chat on auki keskiviikkoisin klo 15-17.

Varaa aika kahdenkeskiseen chattiin marras-joulukuussa

Alla olevasta kalenterinäkymästä voit varata itsellesi 45 min chat-ajan luotettavan aikuisen kanssa. Marras-joulukuussa chatissa on sinua varten Jenni. Jenni on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelee nuorten mielenterveyden parissa. Chat on maksuton ja luottamuksellinen.

Klikkaa "Aloita valitsemalla palvelu" ja "Kahdenkeskinen chat".
Valitse itsellesi sopiva aika.
Kirjoita nimen kohdalle nimimerkki, jolla tulet chattiin. Sähköpostiosoitteesi kysytään vain sen vuoksi, että voimme ilmoittaa, mikäli joudumme peruuttamaan tai siirtämään chat-aikaa. Saat myös vahvistuksen varatusta ajasta sähköpostiisi.
Klikkaa vielä "Tee varaus" ja merkitse aika itsellesi muistiin.

 

Chattiin pääset alanurkan chat-ikkunasta silloin, kun varaamasi aika on. Chat aukeaa vasta silloin, kun varattu chat-aika alkaa. Mikäli chat on suljettu ajan alkaessa, odota hetki niin pääset chattiin. Kannattaa myös päivittää Varjomaailman sivu, jos chat ei aukea itsestään silloin kun chat-aika alkaa.
Keskustelut kestävät 45 min. Halutessasi voit varata itsellesi uuden ajan chatin päätteeksi. Tervetuloa chattiin!

Mitä tehdä, jos chat on kiinni?

Haluamme kuulla sinusta myös silloin, kun chat on kiinni! Tässä tapoja, joilla meidät saa kiinni. Voit valita niistä sen, joka tuntuu sopivalta juuri sinulle.

Yksityisviesti – Voit aina lähettää meille yksityisviestin Varjomaailmassa. Kirjaudu tunnuksillasi Varjomaailmaan ja lähetä viesti käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat.

Sähköposti – Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Facebook ja Instagram – Yksityisviestillä saat meidät helposti kiinni somessa.

Neuvonta on nimettömänä toimiva neuvontapalvelu, joka ei vaadi kirjautumista. Neuvonnassa voit kysyä mieltäsi askarruttavia aikuisten juomiseen liittyviä kysymyksiä tai purkaa huoliasi ja ahdistustasi.

 

Kaikki viestit luetaan ja niihin vastataan aina mahdollisimman pian! Ethän jää yksin!