Varjomaailman chatit

Chattien aukioloajat ja ajanvaraus

Varjomaailman chatista löydät luotettavan aikuisen, jonka kanssa voit nimettömästi pohtia läheisen aikuisen juomiseen liittyviä kysymyksiä ja huolia. Puhuminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta sitä voi hyvin harjoitella juuri chatissa. Puhuminen helpottaa usein oloa, kannattaa ainakin kokeilla!

Varjiksen Ruotsinkielinen chat on auki keskiviikkoisin klo 15-17.

Suomenkielinen chat ajanvarauksella tammi-helmikuussa

Varaa itsellesi aika (45 min) kahdenkeskiseen chattiin Vello-ajanvarauksesta https://vello.fi/varjomaailma tai suoraan alla.

Chat on maksuton ja luottamuksellinen.

Tammi-helmikuussa chatissa vastaa Jenni. Jenni on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelee nuorten mielenterveyden parissa.

Varaa aika näin:

  1. Klikkaa "Aloita valitsemalla palvelu" ja sitten "Kahdenkeskinen chat"
  2. Valitse kalenterista itsellesi sopiva vapaa aika
  3. Kirjoita "Nimi"-kohtaan nimimerkkisi, jolla haluat tulla chattiin. Laita nimimerkki itsellesi muistiin, ja kerro se chattiin tullessasi.
  4. Sähköpostiosoitteesi kysytään vain sen varalta, että joutuisimme pakottavasta syystä perumaan chat-ajan. Tähän sähköpostiisi saat vahvistusviestin chat-ajasta.
  5. Klikkaa "Tee varaus"
  6. Merkitse varaamasi aika omaan kalenteriisi ja laita muistutus hälyttämään esim. 10 min ennen chatin alkua.

Chattiin pääset alanurkan chat-ikkunasta silloin, kun varaamasi aika on. Chat aukeaa vasta silloin, kun varattu chat-aika alkaa. Mikäli chat on suljettu ajan alkaessa, odota hetki niin pääset chattiin. Kannattaa myös päivittää Varjomaailman sivu, jos chat ei aukea itsestään silloin kun chat-aika alkaa.

 

Chattaillaan hiihtolomalla!

Avoin ryhmächat nuorille auki kahtena lomatiistaina:

Ti 18.2. klo 13-15
Ti 25.2. klo 13-15

Osallistu nimimerkillä, ei ennakkoilmoittautumista. Keskusteluissa mukana Varjomaailman aikuinen.

Tervetuloa juttelemaan lomakuulumisista, musiikista, perheestä tai siitä mikä sillä hetkellä mietityttää.

Näin pääset chattiin:

Mene osoitteeseen: https://varjomaailma.fi/ryhma-chat

Kirjoita salasana: hiihtoloma (kaikki pienellä kirjoitettuna yhteen)

Chat alkaa toimia vasta tiistaina 18.2. klo 13, älä ihmettele :)

Kun lähetät viestiä ensimmäisen kerran, ohjelma kysyy nimeä -> kirjoita haluamasi nimimerkki. Tämä nimimerkki näkyy muille chattaajille.

Tervehdi muita chattaajia kun liityt chattiin. Otetaan kohteliaasti muut huomioon ja samalla yhteisesti tiedämme keitä kaikkia on paikalla :)

Jos tulee jotain ongelmia kirjautumisessa tai muuten chatin kanssa, laita viestiä sähköpostilla [email protected] tai Facessa Varjomaailmalle!

 

Mitä tehdä, jos chat on kiinni?

Haluamme kuulla sinusta myös silloin, kun chat on kiinni! Tässä tapoja, joilla meidät saa kiinni. Voit valita niistä sen, joka tuntuu sopivalta juuri sinulle.

Neuvonta on nimettömänä toimiva neuvontapalvelu, joka ei vaadi kirjautumista. Neuvonnassa voit kysyä mieltäsi askarruttavia aikuisten juomiseen liittyviä kysymyksiä tai purkaa huoliasi ja ahdistustasi.

Facebook ja Instagram – Yksityisviestillä saat meidät helposti kiinni somessa.

Sähköposti – Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Yksityisviesti – Voit aina lähettää meille yksityisviestin Varjomaailmassa. Kirjaudu tunnuksillasi Varjomaailmaan ja lähetä viesti käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat.

Kaikki viestit luetaan ja niihin vastataan aina mahdollisimman pian! Ethän jää yksin!