Varjomaailman chatit

Chattien aukioloajat ja ajanvaraus

Varjomaailman chatista löydät luotettavan aikuisen, jonka kanssa voit nimettömästi pohtia läheisen aikuisen juomiseen liittyviä kysymyksiä ja huolia. Puhuminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta sitä voi hyvin harjoitella juuri chatissa. Puhuminen helpottaa usein oloa, kannattaa ainakin kokeilla!

Varjiksen Ruotsinkielinen chat päivystää maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 15-17.

Suomenkielinen chat ajanvarauksella!

Varaa itsellesi aika (45 min) kahdenkeskiseen chattiin Vello-ajanvarauksesta https://vello.fi/varjomaailma tai suoraan alla.

Chat on maksuton ja luottamuksellinen ja siellä vastaa Varjomaailman aikuinen Jenni. Jenni on psykiatrinen sairaanhoitaja ja työskentelee nuorten mielenterveyden parissa.

Varaa aika näin:

  1. Klikkaa "Aloita valitsemalla palvelu" ja sitten "Kahdenkeskinen chat"
  2. Valitse kalenterista itsellesi sopiva vapaa aika. Jos tällä viikolla ei ole vapaita aikoja, kurkkaa seuraavalle viikolle :)
  3. Kirjoita "Nimi"-kohtaan nimimerkkisi, jolla haluat tulla chattiin. Laita nimimerkki itsellesi muistiin, ja kerro se chattiin tullessasi.
  4. Sähköpostiosoitteesi kysytään vain sen varalta, että joutuisimme pakottavasta syystä perumaan chat-ajan. Tähän sähköpostiisi saat vahvistusviestin chat-ajasta.
  5. Klikkaa "Tee varaus"
  6. Merkitse varaamasi aika omaan kalenteriisi ja laita muistutus hälyttämään esim. 10 min ennen chatin alkua.

Chattiin pääset alanurkan chat-ikkunasta silloin, kun varaamasi aika on. Chat aukeaa vasta silloin, kun varattu chat-aika alkaa. Mikäli chat on suljettu ajan alkaessa, odota hetki niin pääset chattiin. Kannattaa myös päivittää Varjomaailman sivu, jos chat ei aukea itsestään silloin kun chat-aika alkaa.

 

 

Mitä tehdä, jos chat on kiinni?

Haluamme kuulla sinusta myös silloin, kun chat on kiinni! Tässä tapoja, joilla meidät saa kiinni. voit valita niistä sen, joka tuntuu sopivalta juuri sinulle.

Neuvonta on nimettömänä toimiva neuvontapalvelu, joka ei vaadi kirjautumista. Neuvonnassa voit kysyä mieltäsi askarruttavia aikuisten juomiseen liittyviä kysymyksiä tai purkaa huoliasi ja ahdistustasi.

Facebook ja Instagram – Yksityisviestillä saat meidät helposti kiinni somessa.

Sähköposti – Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Yksityisviesti – Voit aina lähettää meille yksityisviestin Varjomaailmassa. Kirjaudu tunnuksillasi Varjomaailmaan ja lähetä viesti käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat.

Kaikki viestit luetaan ja niihin vastataan aina mahdollisimman pian! Ethän jää yksin!