Varjomaailman chatit

Chattien aukioloajat

Varjomaailman chatista löydät luotettavan aikuisen, jonka kanssa voit nimettömästi pohtia läheisen aikuisen juomiseen liittyviä kysymyksiä ja huolia. Puhuminen voi olla aluksi vaikeaa, mutta sitä voi hyvin harjoitella juuri chatissa. Puhuminen helpottaa usein oloa, kannattaa ainakin kokeilla!

 

Chat syyslomalla ti 15.10. ja ti 22.10. klo 14-16. Tällä kertaa chat järjestetään ryhmächattina, johon kaikki nuoret ovat tervetulleita.

 

Helppoakin helpommat chat-ohjeet:

Ryhmächattiin pääset alakulman chat-ikkunasta. Chat avataan klo 14. Kun lähetät ensimmäisen viestin, sinulta kysytään nimimerkkiä. Anna sellainen nimimerkki, jolla haluat olla mukana chatissa. 

Mikäli sinulla tulee jotain kysyttävää chatista (teknisiä ongelmia tai mitä tahansa muuta), lähetä meille sähköpostia varjomaailma(at)a-klinikka.fi  

Tervetuloa chattiin!

 

 

Varjomaailmassa voi chattailla myös ruotsiksi! Ruotsinkielinen chat on auki keskiviikkoisin klo 15-17.

 

Mitä tehdä, jos chat on kiinni?

Haluamme kuulla sinusta myös silloin, kun chat on kiinni! Tässä tapoja, joilla meidät saa kiinni. Voit valita niistä sen, joka tuntuu sopivalta juuri sinulle.

Yksityisviesti – Voit aina lähettää meille yksityisviestin Varjomaailmassa. Kirjaudu tunnuksillasi Varjomaailmaan ja lähetä viesti käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat.

Sähköposti – Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Facebook ja Instagram – Yksityisviestillä saat meidät helposti kiinni somessa.

Neuvonta on nimettömänä toimiva neuvontapalvelu, joka ei vaadi kirjautumista. Neuvonnassa voit kysyä mieltäsi askarruttavia aikuisten juomiseen liittyviä kysymyksiä tai purkaa huoliasi ja ahdistustasi.

 

Kaikki viestit luetaan ja niihin vastataan aina mahdollisimman pian! Ethän jää yksin!