Vierasvlogi – Kokovartalofiilis: Valehteleva sydän

Kokovartalofiilis-blogin Ani Kellomäen vlogisarja jatkuu Varjiksen YouTube-kanavalla. Uudessa jaksossa Ani pohtii juksaavaa sydäntä ja tunteita sekä muistuttaa, että varsinkin isoissa elämänmuutoksissa on hyvä kuunnella sydämen äänen lisäksi myös järjen ääntä. 

Tunteiden vallassa tehdään usein hätäisiä päätöksiä ja pieleen menneitä juttuja puolustellaankin helposti sillä, miltä "musta tuntui". Oikea elämä ei kuitenkaan ole pelkkää romanttista tunnehuumaa. Arjessa jutuista kannattaa neuvotella myös järjen kanssa. Sekin on hyvä muistaa, että kun kaksi ihmistä tai isompikin joukko kohtaa, tunteita on jo aika paljon – ja ne vaihtelevat päivästä ja tilanteesta toiseen. Välillä kannattaa siis vetää vähän henkeä ja odotella, että järkikin saa äänensä kuuluviin kaiken tunnekuohun pauhinassa. 

Näissä mietteissä Varjiksen aikuiset toivottavat kaikille rauhallisia ja kivoja pääsiäisvapaita! Ani pääsee ääneen taas parin viikon päästä; sitä odotellessa kannattaa lukea ja katsoa aikaisempia Kokovartalofiilis-postauksia täältä Varjoblogista.

Kommentoi