Vierasvlogi – Kokovartalofiilis: "Äiti juo, koska olen niin..."

"Oot sä joskus ajatellu, että jos sä olisit vähän kiltimpi tai hiljaisempi tai parempi koulussa tai vähemmän ärsyttävä tai laihempi tai – muuten vaan vähemmän sä. Ni sun vanhemmat tykkäis sust enemmän. Ja ehkä jois vähemmän?"

Toimittaja ja Kokovartalofiilis-blogin Ani Kellomäki pitää taas syksyn ajan vlogisarjaa Varjomaailmassa. Ensimmäisessä jaksossa käsitellään lasten syyllisyyttä ja vastuun kokemusta läheisten aikuisten juomisesta.

Anin keväiset vierasvlogit löydät Varjomaailman YouTube-kanavalta. Videoihin ja aiempiin Kokovartalofiilis-teksteihin voit palata myös täällä Varjoblogissa. 

Kommentit

Tytär
Kiitos. En voinut katsoa vlogiasi kuivin silmin, vaikka meillä kotona opetettiin että vahvat ihmiset ei itke, se on heikkoutta. Vaikka itselläni on jo oma elämä, perhe ja tulevaisuus, tuli edelleen sama ahdistava mieliala menneisyydestä kun katsoin videosi. Tiedän nuo tunteet, nuo asiat mistä puhuit ja tiedän etten ole ainoa. Vaikka asian käsittelyssä on jo voiton puolella, vaikuttaa se edelleen elämään. Vaikka olen jo aikuinen, kiitän silti noista sanoista, ne on edelleen tärkeää kuulla. Ja ainakin alkutaipale elämässä on opettanut sen, millainen äiti pyrin olemaan omilleni, vaikka omani ei siihen kyennytkään. Kiitos <3 :)

Kommentoi