Varjoneuvonta on auki: avun pyytäminen helpompaa kuin koskaan!

valokuva vanhasta ikkunallisesta puuovesta, johon liimattu aukioloajat ja lappu, jossa lukee "hetkinen 5 min."
Varjomaailma.fi-verkkopalveluun on avattu uusi, täysin nimetön neuvontapalvelu, eli Varjoneuvonta. Se löytyy osoitteesta /varjomaailma.fi/varjoneuvonta ja sivuston ylänavigaatiosta.
 
Varjoneuvontaan voit lähettää kaikenlaisia kysymyksiä läheisten aikuisten päihteidenkäyttöön, esimerkiksi vanhempien juomiseen liittyen. Varjoneuvonta on tarkoitettu pääasiassa 12-18-vuotiaille nuorille.
 
Varjoneuvonta ei vaadi rekisteröitymistä sivustolle. Varjomaailman tavoitteena on tarjota erilaisia polkuja avun piiriin, myös niille, jotka eivät uskalla hakea sitä edes nimimerkin turvin internetistä.
 
Varjoneuvonnan vastaajina toimivat lastensuojelun ja päihdeongelmien ammattilaiset, Varjofoorumilta ja suljetuista nettiryhmistä tutut ”Varjomaailman aikuiset”. He tarjoavat olkapään ja tukea vaikeissa tilanteissa, auttavat tunnistamaan elämässäsi jo olevia luotettavia aikuisia, joiden puoleen voisi kääntyä, ja neuvovat erilaisiin palveluihin liittyvissä kysymyksissä.
 
Saat siis kysyä ihan mitä tahansa, luottamuksellisesti! Avun pyytäminen ei ole koskaan ollut näin helppoa ja turvallista!
 
**
 
Varjomaailmassa on tarjolla monenlaisia eri vaihtoehtoja avun pyytämiseen, vaikean kotitilanteen puheeksi ottamiseen, ja tunteiden käsittelyyn: Voit rekisteröityä Varjofoorumille ja kirjoittaa avoimelle puolelle, laittaa yksityisviestiä inboxiin nimeltä "Varjomaailman ohjaajat", lähettää sähköpostia osoitteeseen varjomaailma AT a-klinikka.fi tai ottaa yhteyttä facebookin inboxin välityksellä. 
 
Tietoa ja apua saat myös instagramista, twitteristä ja ask.fm:stä. Varjomaailman kaikissa kanavissa on läsnä aikuinen vuoden jokaisena arkipäivänä.
 
 
(Kuva: Aino Huotari)

Kommentit

Robertgot
Hi, <a href=https://gamblingcraft.com/en/termsandconditions?ref_id=MjM5UTM><img src="https://gohd.fun/img/Gambling_Craft_Review3.jpg"></a> Do you want to earn $ 10,000 in 2 weeks? Payments are made 2 times a month, without delay. Details here: <b><a href=https://bit.ly/Gambling-Graft-Affiliates>GamblingCraft Casino Affiliates</a></b>

Kommentoi