Varjomaailmassa aukeaa kesächat

kuva: voikukkia asfaltilla.

Kesäloma on toisille kauan odotettu vapaus ja tosille kuolettavan tylsä, yksinäinen tai jopa ahdistava aika vuodesta. Fiilis voi myös vaihdella riippuen päivästä, viikosta tai esimerkiksi eteisen lattialla lojuvien tyhjien pullojen määrästä. Monen aikuisen juominen lisääntyy kesällä ja se ei tunnu kivalta.

Onneksi tyhjien pullojen tai omien ajatusten kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Yksi helpotus on Varjomaailman kahdenkeskinen ja luottamuksellinen chat, joka aukeaa juhannuksen jälkeisenä keskiviikkona 28.6. Chat on auki keskiviikkoisin klo 13-15.

Chatin toisessa päässä olen useimmiten minä, Varjomaailman uusi aikuinen. Olen jo vuoden ajan jutellut nuorten kanssa Varjomaailman sisarsivuston Nuortenlinkin puolella ja nyt pääsen vihdoin juttelemaan myös teidän kanssa. Chatin toisessa päässä on siis ihminen kahvimuki kädessä ja tennarit jalassa. Koska tennarit jalassa tunnen oloni kotoisaksi.

Chatissa saa jutella, purkaa, pohtia tai avautua nimettömästi. Sä päätät, kuinka paljon jutellaan ja mistä jutellaan. Chat on kaikille teille, joita vanhempien alkoholinkäyttö jollain tavalla mietityttää tai satuttaa.

Chattiin pääsee Varjomaailman sivujen alalaidassa olevan kuvakkeen kautta. Kannattaa myös seurailla meidän instagramia (varjomaailma.fi), jossa muistutellaan chatin aukioloajoista.

Kuullaan reilun viikon päästä!

Sara, Varjomaailman aikuinen

p.s. Testailemme vielä tekniikkaa ennen ensimmäistä aukiolopäivää 28.6., joten älkäätte ihmetelkö, jos chat näyttää tässä välillä olevan auki. :) 

Aiheet: 

Kommentoi