Varjomaailman seuraava nettiryhmä alkaa 2.2.2015 - tervetuloa mukaan!

valokuva: iso joukko ihmisiä istuu kallionkielekkeellä
Varjomaailmassa alkaa 2.2.2015 järjestyksessään 15. supersuosittu ja ulkopuolisilta visusti suljettu nettiryhmä. Aiheena on läheisten aikuisten päihteidenkäyttö - jos esimerkiksi isän tai äidin juominen mietityttää, tämä on juuri oikea paikka, ja olet lämpimästi tervetullut mukaan! 
 
Ryhmä kestää kolme kuukautta, ja kirjoittaa saa juuri sen verran ja juuri niin usein kuin itsestä hyvältä tuntuu. Ryhmän aikana teemme erilaisia pieniä tehtäviä, juttelemme luottamuksellisesti elämäntilanteistanne ja mietimme yhdessä, mikä konsti tai palvelu voisi kutakin parhaiten auttaa. Tarjolla on myös chat-iltoja, joiden aikana jutustelemme reaaliajassa. Tässä ryhmässä on mukana kolme ohjaajaa, joista yksi on mies, sekä kymmenkunta 12-18-vuotiasta nuorta, joiden kotona juodaan liikaa.
 
Voit jättää kommenttikenttään mahdolliset kysymyksesi ryhmän toiminnasta, tai laittaa sähköpostia osoitteeseen varjomaailma @ a-klinikka.fi. Katso lisätietoja ja helpot ilmoittautumisohjeet täältä.
 
Toivottavasti mahdollisimman moni teistä ilmoittautuu mukaan! Joulun pyhien aikana työskentelemme Varjomaailmassa tavallista pienemmällä miehityksellä, mutta kaikkiin ryhmäilmoittautumisiin vastataan kyllä viimeistään 7.1.2015. Mikäli tilanteesi vaatii välitöntä selvittelyä, tsekkaa Mistä apua -sivultamme, mihin kannattaa olla yhteydessä. 
 
Kaikki rohkeasti mukaan vaan!
 
Terveisin,
Varjomaailma-ohjaajat Koko, Emilia & Sami
 

Kommentoi