Varjomaailman seuraava nettiryhmä alkaa 13.10. - tervetuloa mukaan!

valokuva: ihmisjoukko selin kameraa katsoo isoa nuotiota
Heippa!
 
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan Varjomaailman supersuosittuun ja ulkopuolisilta suljettuun nettiryhmään. Aiheena on tietty aikuisten juominen - jos se sinua  yhtään mietityttää, niin paikka on just sinulle!
 
Ryhmä kestää kolme kuukautta, ja kirjoittaa saa juuri sen verran ja juuri niin usein kuin itsestä hyvältä tuntuu. Ryhmän aikana teemme erilaisia pieniä tehtäviä, juttelemme luottamuksellisesti elämäntilanteistanne ja mietimme yhdessä, mikä konsti tai palvelu voisi kutakin parhaiten auttaa. Tarjolla on myös chat-iltoja, joiden aikana jutustelemme reaaliajassa. Mukana on kolme ohjaajaa sekä kymmenkunta 12-18-vuotiasta nuorta, joiden kotona juodaan liikaa.
 
Voit jättää kommenttikenttään mahdolliset kysymyksesi ryhmän toiminnasta. Katso lisätietoja ja helpot ilmoittautumisohjeet täältä.
 
Toivottavasti mahdollisimman moni teistä ilmoittautuu mukaan!
 
Syysterkuin,
Varjomaailma-ohjaajat Koko, Emilia & Sofia
 
(Kuva: Aino Huotari)

Kommentit

valle
Oliko tämä tarkoitettu nuorille vai aikuisille. Olen käyttänyt nuorena aika reippaasti alkoholia, 19 -vuotiaana lopetin sen kokonaan, enkä ole sen jälkeen koskaan ottanut. Lapset eivät ole nähneet minun juovan tai humalassa eikä meillä kotona koskaan ollut alkoholia, kun menin naimisiin ja elin perhe-elämää.
Koko Hubara
hei valle! pahoitteluni viivästyneestä vastauksesta. tämä ryhmä on tarkoitettu nuorille, joille läheisten aikuisten juomisesta taikka muusta päihteidenkäytöstä koituu huolta ja haittoja. www.paihdelinkki.fi ja kokenet.fi ovat paikkoja aikuisille, joita oma, nykyinen tai jo taakse jäänyt, juominen mietityttää. Hyvä kuulla, että lapsesi eivät ole joutuneet kärsimään juomisestasi. Kaikkea hyvää sinulle!

Kommentoi