Varjomaailman nettiryhmä alle 17-vuotiaille alkaa 21. päivä toukokuuta!

Kuvassa tyttö, joka kääriytynyt peittoon.

Juodaanko sunkin kotona vähän liikaa? Entä tuntuuko siltä, että omien ajatusten kanssa jää vähän yksin? Kesälomakin ehkä ahdistaa?

Varjomaailmassa alkaa ohjattu nettiryhmä 12-16-vuotiaille toukokuun 21. päivä. Ryhmä kestää noin kolme kuukautta ja sitä ohjaa kolme luotettavaa ja järkevää aikuista.

Ryhmässä aloittaa yhteensä 10 nuorta, joiden kaikkien kotona juodaan liikaa. Ryhmän aikana jaetaan paljon kaikenlaisia ajatuksia, tehdään viikoittain helppoja harjoituksia ja jutellaan sekä keskustelufoorumilla että toisinaan ryhmächatissa. Osallistua voi oman aktiivisuuden ja jaksamisen mukaan. Sun ei myöskään tarvitse kertoa omaa nimeä tai muita henkilötietoja, sillä ryhmässä toimitaan nimimerkillä. Kaikki ovat tervetulleita ryhmään sukupuolesta riippumatta!

Miltä kuulostaa?

Meistä olisi ihana saada sut mukaan! Täällä saat olla, kertoa, puhua ja tulet ymmärretyksi. Jokaisella meistä on oma tarina ja se on yhtä arvokas. Entiset ryhmäläiset ovat kertoneet saaneensa ryhmän aikana uusia ajatuksia ja konkreettisia vinkkejä sekä tukea omaan välillä harmaaseen arkeen. Moni on myös löytänyt sen harmaan arjen keskelle valopilkkuja ja toivon kipinöitä.

Miten mukaan?

Mukaan ryhmään pääset rekisteröimällä itsellesi nimimerkin tänne Varjomaailmaan ja ilmoittamalla sen joko Varjiksen inboxin kautta Varjomaailman ohjaajat -vastaanottajalle tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kerro myös ikäsi ja mistä kuulit Varjomaailman ryhmistä. Vastaamme pian ja lisäämme suljetulle keskustelualueelle ennen ryhmän alkua. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja ryhmistä löydät täältä.

Voit myös kysyä mitä vain joko blogin kommenttikentässä, inboxissa tai sähköpostilla. Myös instagramissa (varjomaailma.fi) saa ottaa yhteyttä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Mitään ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita. Jos ilmoittautuneita on paljon, annamme etusijan niille, jotka ovat tulossa ryhmään ensimmäistä kertaa.

Kuullaan pian, älä jää yksin <3

Terkuin,
Varjomaailman aikuiset

Kommentoi