Varjomaailman nettiryhmä 17-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille alkaa 11. joulukuuta!

Kuvassa näkyy jalat ja kengät lumella, henkilön itse kuvaamana ylhäältä alas.

Juodaanko sunkin kotona vähän liikaa? Entä tuntuuko siltä, että omien ajatusten kanssa jää vähän yksin?

Varjomaailmassa alkaa ohjattu nettiryhmä 17-vuotiaille ja sitä vanhemmille nuorille joulukuun 11. päivä. Ryhmä kestää kolme kuukautta ja sitä ohjaa kolme luotettavaa ja järkevää aikuista.

Ryhmässä on yhteensä noin 10 nuorta, joiden kaikkien kotona juodaan liikaa. Ryhmän aikana jaetaan paljon kaikenlaisia ajatuksia, tehdään viikoittain helppoja harjoituksia ja jutellaan sekä foorumilla että toisinaan ryhmächatissa. Osallistua voi oman aktiivisuuden ja jaksamisen mukaan. Sun ei myöskään tarvitse kertoa omaa nimeä tai muita henkilötietoja, sillä ryhmässä toimitaan nimimerkillä.

Miltä kuulostaa?

Meistä olisi ihana saada sut mukaan. Täällä saat olla, kertoa ja puhua ja tulet ymmärretyksi. Jokaisella meistä on oma tarina ja se on yhtä arvokas. Entiset ryhmäläiset ovat kertoneet saaneensa ryhmän aikana uusia ajatuksia ja konkreettisia vinkkejä sekä tukea omaan välillä harmaaseen arkeen. Moni on myös löytänyt sen harmaan arjen keskelle valopilkkuja ja toivon kipinöitä.

Mukaan ryhmään pääset rekisteröimällä itsellesi nimimerkin tänne Varjomaailmaan ja ilmoittamalla sen joko Varjiksen inboxin kautta Varjomaailman ohjaajat -vastaanottajalle tai sähköpostitse osoitteeseen [email protected]. Kerro myös ikäsi ja mistä kuulit Varjomaailman ryhmistä. Vastaamme pian ja lisäämme suljetulle keskustelualueelle ennen ryhmän alkua. Tarkemmat ilmoittautumisohjeet ja lisätietoja ryhmistä löydät täältä. Voit myös kysyä mitä vain joko blogin kommenttikentässä, inboxissa tai sähköpostilla. Myös instagramissa (varjomaailma.fi) saa ottaa yhteyttä.

Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, joten ole nopea! Mitään ennakkotietoja tai taitoja ei tarvita. Jos ilmoittautuneita on paljon, annamme etusijan niille, jotka ovat tulossa ryhmään ensimmäistä kertaa.

Kuullaan pian!

Terkuin,
Varjomaailman aikuiset

Aiheet: 

Kommentoi