Varjomaailman jouluchat auki 27.-29.12.!

Kuvassa joulukuusen utuiset valot tummansinistä taustaa vasten.

Tiesitkö, että joka neljäs suomalainen on kokenut haittoja vanhempien alkoholinkäytöstä? Se on paljon! Joka viideskymmenes kokee haittoja usein.

Juhlapyhät, kuten joulu, ovat monelle levähdys arkeen, mutta vanhempien juomista sivusta seuraajille usein se kaikista ahdistavin aika vuodesta. Vapaapäivät tarkoittavat runsaampaa juomista ja amerikkalaisten elokuvien yltiöihanat kuvaukset joulusta tuntuvat kaukaisilta. Jos näin on myös sun kohdalla, niin voit olla varma, ettet ole ainoa.

Joulun alla on hyvä palauttaa mieleen, että apua saa hakea ja pyytää. Jos olot kotona muuttuvat turvattomiksi, soita apua. Akuutissa hätätilanteessa pitää soittaa numeroon 112. Jos taas kaipaat ennen kaikkea kuuntelevaa korvaa tai neuvoja, kokeile kriisipuhelinta. Numerossa 010 195 202 vastataan arkisin klo 09–07 ja viikonloppuisin sekä juhlapäivisin klo 15–07. Puhelimen toisessa päässä on luotettavia ja ihania ihmisiä, jotka ovat siellä sua varten.

Me täällä varjomaailmassa olemme paikalla heti joulun pyhien jälkeen. Varjomaailman kahdenkeskinen chat tarjoaa paikan purkaa ajatuksia, sekä luotettavaa seuraa joulun välipäiville. Chat on auki joulun jälkeen keskiviikkona, torstaina ja perjantaina klo 13-15. Chatin sinulle vastaavat Varjomaailman aikuiset Sara ja Minna. Tule kertomaan kuulumisia tai ihan vaan olemaan. Täällä saat olla juuri sitä mitä olet.

Rauhallista joulun aikaa kaikille <3

Toivottavat,
Varjomaailman aikuiset

Kommentoi