Varjomaailma siirtyy raikkaalle Lasinen lapsuus -sivustolle

Tyttö aurinkoisessa maisemassa, hiukset sekaisin tuulesta. Kuvan päällä Lasinen lapsuus nuorelle -logo

Nuorten nettiryhmät sekä suomen- ja ruotsinkieliset yksilöchatit jatkavat toimintaansa Lasisen lapsuuden nuorten sivuilla.

Lasisen lapsuuden sivuilla saat paljon tietoa vanhempien juomisen vaikutuksista läheisiin niin nuoruudessa kuin myöhemmin elämässä.

Varjomaailma on A-klinikkasäätiön Lasinen Lapsuus -toiminnan nuorille suunnattu palvelu. Lasisen lapsuuden sivustolle siirryttäessä Varjomaailma-nimestä tullaan luopumaan.

Lasisella lapsuudella tarkoitetaan vanhemman toistuvaa ja haitallista alkoholinkäyttöä, joka häiritsee lapsen tai nuoren tavallista elämää tai normaalia kasvua. Lasisella lapsuudella on vaikutuksia sitä parhaillaan kokeviin lapsiin ja nuoriin, mutta myös itsenäisen elämän aloittaneisiin nuoriin aikuisiin ja myöhempäänkin elämään.

Kehittämiskoordinaattori Anna-Sofia Lehto: “Lasinen lapsuus -nimi viestittää jatkossa myös nuorelle, että vanhempien haitallisessa juomisessa on kyse yleisestä ja oikeasti olemassa olevasta ilmiöstä. Et suinkaan ole ainoa, joka kokee häpeää tai ahdistusta asiasta. Vanhemman tilanteesta riippumatta sinulla on oikeus voida paremmin ja saada apua. Koskaan ei ole liian myöhäistä käsitellä vanhemman juomisesta aiheutunutta taakkaa.”

Jatkossa tunnet tutut Varjomaailman aikuiset Lasinen lapsuus -työntekijöinä. Lasisen lapsuuden Nuorelle-sivut tulevat korvaamaan nämä varjomaailma.fi-verkkosivut. Varjomaailma-sivuston päivitys lakkaa huhtikuun kuluessa.

Varjomaailman sosiaalisen median tilit yhdistyvät Lasisen lapsuuden tileihin. Instagramissa nuorelle suunnatut sisällöt erotat violetista värikehyksestä.

Ota seurantaan:
Instagram: @lasinenlapsuus
Facebook: /lasinenlapsuus

Tervetuloa tutustumaan uutukaisiin nuorten sivuihin! 
lasinenlapsuus.fi/nuorelle

 

Kommentoi