Tule mukaan kehittämään Varjomaailmaa!

Liitutaulu, jossa piiretty ajatuskupla ja kuplan sisällä lamppu.

Oletko 18-20-vuotias nuori, jonka kotona juodaan tai on joskus juotu liikaa alkoholia? Kiinnostaako muiden nuorten tapaaminen ja Varjomaailman kehittäminen livenä Helsingissä, kivassa pienessä porukassa ja pitsaa syöden?
 
Olet lämpimästi tervetullut mukaan Varjomaailman kehittämispäivään lokakuussa! Päivä on tarkoitettu sekä Varjomaailman nettiryhmiin osallistuneille että Varjomaailmasta yleisesti kiinnostuneille, kunhan olet täyttänyt 18-vuotta.
 
Järjestämme kehittämispäivän Helsingissä 13.10. Päivän tarkoituksena on kehittää toimintaamme, jotta Varjomaailma ja nuorten toiveet kohtaisivat jatkossa entistäkin paremmin. Päivän aikana sinulla on mahdollisuus päästä ideoimaan uutta ja vaikuttamaan siihen, minkälaista tukea nuoret tulevaisuudessa saavat. Mitään ennakkotietoja tai -taitoja ei tarvitse! Pääasia on, että olet oma itsesi. 
 
Kehittämispäivässä olennaisessa osassa on myös myös hengailu turvallisessa ympäristössä ja samanlaisia asioita kokeneiden kanssa. Luvassa siis myös matalan kynnyksen ohjelmaa ja rentoa yhdessäoloa! Osallistua saa juuri sen verran kuin itsestä tuntuu hyvältä.
 
Mukana kehittämispäivässä on Varjomaailman työntekijöitä ja kaksi opinnäytetyötä tekevää amk-opiskelijaa. Tarjoamme osallistujille ruoan ja korvaamme matkakulut.
 
Ilmottaudu rohkeasti mukaan 23.9. mennessä lähettämällä sähköpostia varjomaailma(at)a-klinikka.fi. Voit myös ilmoittautua tai lähettää kysymyksiä whatsappilla numeroon 0400770006 (Saran työnumero).
 
Innostunein terveisin,
Sara, Tuuli, Krista ja Mirka

Kommentoi