Tässä se nyt on - uusi Varjomaailma!

takaapäin kuvattuna kaksi pitkähiuksista (toinen tumma, toinen vaalea) ihmistä kädet toistensa harteilla. Taustalla suurempi joukko ihmisiä.

Jos olet käynyt Varjomaailmassa jo ennen laajaa uudistustamme, huomaat varmasti eron. Vaikka väriä ja valoa on nyt paljon enemmän, on toimintamme idea yhä sama: tämä on paikka kaikille niille lapsille ja nuorille, jotka kokevat huolta, haittoja ja hämmennystä aikuisten juomisesta. Varjomaailmassa saat puhua, pohtia, kysyä ja kyseenalaistaa.

Lähtökohdat ovat siis samat kuin ennen, mutta ne tarjoillaan nyt entistä käytännöllisempänä pakettina.

Ensinnäkin, Varjomaailmaa voi käyttää nyt vaivattomasti kännykällä ja tabletilla. Lisäksi olemme kehittäneet monia uusia välineitä, joilla voit ottaa puheeksi hankalan kotitilanteen niin täällä netissä kuin tuolla ulkona kasvokkaisessa maailmassa.

Tässä lyhyesti uudet palvelumme, surffaile ja ota saitti haltuun rauhassa:

Varjoblogi tarjoilee mielenkiintoisia tietoiskuja, nuorten omia tarinoita sekä ajankohtaisjuttuja aikuisten päihdeongelmiin liittyen. Rekisteröitymällä Varjomaailman käyttäjäksi voit kommentoida blogia. Varjoblogin upea kuvitus on valokuvaaja Aino Huotarin käsialaa.

Muistilista on oiva apuväline siihen, kun tietää kenelle haluaisi mennä juttelemaan, muttei tiedä miten saisi sanottua kaikki mielessä poukkoilevat huolet. Voit printata ja täyttää muistilistaan juuri sinua mietityttävät asiat ja lykätä lapun ammattilaisen, sukulaisen tai ystävän kouraan.

Avaamme lokakuun aikana myös oman neuvontapalvelumme, jonka kautta voit kysyä mieltäsi askarruttavia asioita nimettömänä ja ilman, että muut näkevät.  Tämän lisäksi luvassa on  teemoitettuja chat-iltoja, joihin varjomaalaiset voivat kokoontua hengailemaan yhtäaikaisesti.

Seurailehan Varjomaailmaa niin saat lisätietoja syksyn mittaan avautuvista uusista toiminnoista!

Kannattaa tutustua uudelleen myös vanhaan kunnon Varjofoorumiin, joka sekin on saanut kasvojenkohotuksen. Uutuutena tarjoamme jokaiselle rekisteröityneelle käyttäjälle oman inboxin, jonka kautta voi olla yhteydessä Varjomaailman aikuisiin. Muuten homma on vanha ja luotettava: keskustelualueellamme on läsnä aikuinen vuoden jokaisena arkipäivänä, ja siellä voit viestitellä myös muiden samassa tilanteessa elävien nuorten kanssa.

Varjofoorumilla järjestetään myös suuren suosion saavuttaneita suljettuja, ammattilaisten ohjaamia nettivertaisryhmiä, joihin olet tervetullut. Niistä saat lisätietoa täältä. Seuraava ryhmä alkaa lokakuun puolivälissä, joten toimi ja ilmoittaudu nyt!

Muista tykätä meitä myös Facebookissa ja seurata Twitterissä, niin saat varmasti tuoreet tärpit Varjomaailman meiningistä.

Otamme mielellämme vastaan palautetta ja ideoita sivustoon liittyen. Sitä voi lähettää sähköpostitse osoitteeseen varjomaailma AT a-klinikka.fi.

Tervetuloa Varjomaailmaan!

Kommentoi