Syksylläkin chattaillaan!

Toivottavasti kesä on sujunut suurimmaksi osaksi niin kuin ajattelitkin, vaikka ainahan kesään kuuluu kommelluksia ja yllättäviä tilanteita! Ainakin kelit on olleet kohdillaan, jos lämpimästä nauttii. Lämmöstä voidaan toki olla montaa mieltä ;) 

Vaikka aurinko paistaa ja Suomi lomailee, huolet ei lomaile koskaan. Onneksi huoliin ja ahdistukseen toimii usein pikalääkkeenä puhuminen ja huolien jakaminen jollekin toiselle. Varjiksen kesächatissa onkin käyty monia hyviä keskusteluja erilaisista mieltä askarruttavista asioista. Samalla ollaan saatu kuulla myös niistä hyvistä asioista, joita onneksi löytyy harmin keskelläkin. 

Puhuminen keventää usein omaa mieltä ja samalla saa uudenlaista näkökulmaa tilanteeseensa. Välillä on hyvä jakaa ja pohtia asioita ystävien kanssa, mutta joskus pohdiskelussa eteenpäin auttaa parhaiten luotettava aikuinen.

Varjiksen kesächat on tältä vuodelta taputeltu, mutta tilalle tulee syyschat! Syksyllä chat on auki 15.8.- 26.9. aina keskiviikkoisin klo 13–15. Tule juttelemaan luottamuksellisesti varjiksen aikuisten kanssa, jos vanhempien juominen mietityttää, jokin muu asia painaa mieltä tai jos haluat kertoa ihan kuulumisia. Yksin ei tarvitse jäädä ajatustensa kanssa!

Chattiin pääsee Varjomaailman sivujen alalaidassa olevan kuvakkeen kautta. Mainostellaan chattia ja sen aukioloaikoja myös Varjomaailman instagamissa (varjomaailma.fi), joten kannattaa aloittaa Varjiksen instan seuraaminen viimeistään nyt.

Täällä me ollaan korvat höröllä ja sormet valmiina näppiksillä teitä varten!

 

Tuuli

Kirjoittaja työskentelee Nuortenlinkki.fi –sivuston parissa. Tuuli on myös ohjannut Varjomaailman nettiryhmiä, joista lisätietoa täältä.

 

Aiheet: 

Kommentoi