Minun tarinani: Äitiä ikävä

Useita ihmisiä kävelykadulla, etualalla nainen ja tyttö käsi kädessä. Nainen osoittaa tytölle jotakin. Ihmisten takaa paistaa laskeva aurinko.
HUOM: Isä ja äiti eronneet isän liiallisen alkoholinkäytön takia. 
 
Kaikki alkoi kun olin noin kuusivuotias. Äiti joi välillä, ja olin sillon mummoni luona. Silloin mulle kerrottiin, että äiti ja minä muutetaan kaupunkiin ja olisin muuton ajan mummolassa. (Sossut kertoivat siis.)
 
Sitten, noin kahden kuukauden päästä, kysyin että milloin voin mennä takaisin kotiin. 
Multa kysyttiin että haluisinko asua mummolassa, olin vielä niin pieni joten sanoin JOO! 
 
Nyt asun vieläkin mummoni luona ja olen jo 11-vuotias. Minulla on veli kaksi ihan pientä sisarusta.
 
HUOM: Heillä on eri isä kuin minulla!!! 
 
Isäpuoleni on tosi kiva, mutta näen oikeaa isääni ehkä kerran vuodessa, ellen sitten näe kun hän menee alkoon :( 
 
Olen kai vähän hankala lapsi, mutta mummoni ja pappani huutavat minulle LUJAA, ja menen AINA itkien yläkertaan omaan huoneeseeni. Olen monesti miettinyt itsemurhaa.
 
Nyt muutin mummoni ja pappani kanssa uudelle paikkakunnalle, ja siis jouduin uuteen kouluun. Uudessa koulussa minua syrjitään "kaveriporukassani".
 
En tiedä kauanko kestän enää tätä, parempi jos minua ei olisi!! 
 
Enkä ymmärrä, äitini ei juonut paljon, mutta entisen kaverini vanhemmat juovat hirveästi (olen nähnyt). Eikä häntä ole silti huostaanotettu!!!!! 
 
HUOM: äitini ei enää juo.
 
 
 
Minun tarinani -juttusarjan kirjoitukset on kerätty Varjomaailma-sivustolta vuosina 2008-2015. Ne ovat suomalaisnuorten omia kokemuksia elämästä vanhemman päihdeongelman kanssa. Kaikki Varjoblogin valokuvat ovat Aino Huotarin ottamia. Kerro oma tarinasi Varjofoorumilla tai pyydä apua tilanteeseesi Varjoneuvonnan kautta!   

Kommentoi