Kysy räppäri-Danilta!

Nuori mies kävelee metroasemalla kuulokkeet korvillaan

Joko ootte tutustuneet Daniel Karjalaiseen, ehkä vähän tuttavallisemmin räppäri Daniin? Danin musa ja haastattelut on levinneet viime viikkoina netissä vauhdilla. Tässä vielä linkki musavideoon ja haastatteluun.

Danielilla itsellään on ollut lasinen lapsuus ja isäpuolen tultua kuvioihin myös kotiväkivalta juurtui perheen arkeen. Seurauksena kodin sietämättömälle tilanteelle Daniel kääntyi itse lastensuojelun puoleen 10-vuotiaana ja pyysi apua. Lastensuojelu ja sijoitus vakauttivat elämää, mutta paljon asioita ja tunteita jäi myös käsittelemättä ja niitä Dani on kipuillut myöhemmin.

Danin tarina pysäyttää karuudellaan ja hyvä niin. Samalla on hyvä muistaa, että Danin tarina on yksi monista samankaltaisista tarinoista ja tälläkin hetkellä moni nuori käy vaikeita asioita läpi, varmasti moni teistä varjislaisistakin. Danin tarinasta voi kuitenkin oppia myös paljon ja toiveena on, että vaikenemisen ja sulkeutumisen sijaan Danin tarina rohkaisisi luottamaan niihin hyviin tyyppeihin ympärillä ja kannustaisi kertomaan siitä kotitilanteesta edes yhdelle kodin ulkopuoliselle aikuiselle. Toivottavasti Danin tarina tuo valoa ja toivoa juuri sinulle!

Musiikki on ollut Danille yksi merkittävä selviytymiskeino. Musiikin avulla hän käsittelee ja purkaa kipeitä asioita. Dani haluaa musiikin kautta myös jakaa tarinaansa ja kertoa sen avulla, että on rohkeutta hakea apua ja ottaa sitä vastaan. Avun hakeminen ei ole heikkoutta, vaan suurta urheutta!

Nyt on mahdollisuus esittää Danille kysymyksiä, joihin hän sitten vastaa vlogissaan! Kysymykset voivat koskea oikeastaan mitä vaan elämään ja musiikkiin liittyvää. Dani vastaa mahdollisimman moniin kysymyksiin tulevassa vlogissaan! 

Lähetä kysymyksesi Varjoneuvonnan kautta otsikolla ”kysymys vlogiin” tai Facebookin tai Instagramin kautta tai voit myös kirjoittaa sen tähän blogin alle kommenttina! Kysymyksiä kerätään Varjomaailmassa 5.10. saakka. 

 
Aiheet: 

Kommentit

Anonyymi
Oletko kehittänyt jonkun oman tapasi tehdä musiikkia? Sanoitusten tekeminen kiinnostaa. Lähdetkö purkamaan fiiliksiä paperille ja editoit siitä vai miten kappaleesi syntyvät?

Kommentoi