Kesächat tulee taas!

Aurinkolasit kivellä auringoinpaisteessa. Aurinkolaseista näkyy sininen taivas.

Hei kaikki Varjiksen kesäheinät!

Kesä tulikin ryminällä tänä vuonna ja uskomatonta kyllä, nyt painellaan jo kesäkuun kolmannella viikolla!

Toisille kesä voi tarkoittaa vapautta ja suunnitelmissa on ihanaa ei minkään tekemistä. Toisille se taas voi olla kuolettavan tylsä ja ahdistava aika vuodesta. Fiilikset toki seilaavat kaikilla myös säiden mukana aurinkoisesta sateiseen, mutta kodin tunnelmaa ei edes ulkona paistava aurinko aina yletä kirkastamaan. Monen aikuisen juominen lisääntyy kesällä, mikä ei aina tunnu kivalta.

Kesällä koulu on tauolla ja samalla tutut ja turvalliset kuviot ja koulun aikuiset ovat jossain kauempana. Varjomaailma on kuitenkin paikalla myös kesällä kaikkia sitä kaipaaville. Varjoneuvonta vastailee kysymyksiin silloinkin, kun tuntuu, että koko Suomi lomailee. Samoin Varjiksen luottamuksellinen ja kahdenkeskinen kesächat on auki aina keskiviikkoisin klo 13–15 kesäkuusta heinäkuun loppuun.

Chatissa saa kertoa kuulumisia, purkaa, pohtia ja avautua nimettömästi. Tyyli on vapaa ja itse päätät mistä jutellaan! Chatissa vastailevat tutut Varjiksen aikuiset.

Chattiin pääsee Varjomaailman sivujen alalaidassa olevan kuvakkeen kautta. Mainostellaan chattia ja sen aukioloaikoja myös Varjomaailman instagamissa (varjomaailma.fi), joten viimeistään nyt kannattaa ottaa Varjiksen insta seuraukseen.

Toivottavasti kuullaan mahdollisimman monia teistä taas seuraavassa chatissa! Siellä teitä odotellaan :)

 

Tuuli

 

Kirjoittaja työskentelee Nuortenlinkki.fi –sivuston parissa. Tuuli on myös ohjannut Varjomaailman nettiryhmiä.

 
Aiheet: 

Kommentoi