Kanava nuorilta vanhemmille on auki!

Turkoosin ja keltaisen sävyinen banneri, jossa lukee "Kanava nuorilta vanhemmille", "#lasinenlapsuus", "#FragileChildhood" sekä "Yhteistyössä Radio Helsinki 98,5"
Aikuiset haluavat kasvattaa nuoristaan vastuullisia alkoholinkäyttäjiä täysi-ikäisyyden saavutettuaan. Kulkeeko viesti toisinpäin? Voiko nuori kysyä vanhemmaltaan: oletko koskaan ajatellut, miltä juomisesi minusta tuntuu?
 
Nyt voi! Osallistu yhteistyössä Radio Helsingin kanssa toteutettuun Kanava nuorilta vanhemmille -kampanjaan, vaikuta aikuisten ajatuksiin ja ole mukaan tekemässä parempia lapsuusmuistoja!
 
Kerro totuus, jaa salaisuutesi, anna neuvoja, tai osoita vaikka rakkautta vanhemmalle. Vestejä kerätään kahden viikon ajan. Joulukuun ensimmäisellä viikolla Lasinen lapsuus ja Radio Helsinki aukaisevat mikrofonin ja välittävät nuorten viestit vanhemmille radiospoteissa, toimitetuissa ohjelmissa ja sosiaalisen median kanavissa.
 
Halukkaille nuorille arvotaan mahdollisuuksia tulla nauhoittamaan oma tai jonkun toisen kirjoittama viesti aikuisille Radio Helsingin toimitiloihin.
 
Tule rohkeasti mukaan, ja osallistu keskusteluun myös somessa tunnistein #lasinenlapsuus #viestivanhemmalle
 
 
 
Varjomaailma on osa A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -toimintaa.
Kampanja on Lasten seurassa -vastuullisuusohjelman rahoittama ja sitä ovat toteuttamassa Havas Worldwide Helsinki ja Radio Helsinki.

Kommentoi