Hyvää, parempaa kesää!

”Jo joutui armas aika ja suvi suloinen. 

Kauniiisti joka paikkaa koristaa kukkanen.”

Suvivirrellä on vahva paikka mielissämme, olimmepa sitten enemmän tai vähemmän uskonnollisia. Se merkitsee meille taas yhden aikakauden päättymistä ja uuden alkua: siirtymistä kouluvuodesta toiseen tai ainakin keväästä kesään.  Sävelissä ja sanoissa on samaan aikaan haikeutta, kauneutta ja lupausta.

Myös täällä Varjomaailmassa olemme jälleen uuden äärellä. Kolmen kuukauden ohjattu verkkoryhmämme nuorille päättyy tänään. Ryhmässä on jaettu suruja, iloja, pettymyksiä ja unelmia, tsempattu toisia joka päivä. Kiitos upeille, ihanille ohjaajillemme Lenille, Emilialle ja Tuulille kuluneesta keväästä <3. Vaikkakin ryhmä päättyy, niin täällä me olemme jatkossakin, aina joku aikuinen paikalla koko kesän!

Juhannuksen jälkeen (28.6. alkaen) aloitamme ensimmäiset chatti-iltapäivät. Kesän keskiviikkoisin voit tulla linjoille juttelemaan kahden kesken Varjiksen aikuisen kanssa, miten kesä ja loma on lähtenyt käyntiin. Myös ryhmächattailyyn tulemme tarjoamaan kesän aikana aikoja, joten seuraa ilmoitteluamme facebookissa, twitterissä ja instassa!

Kesä voi olla ihanaa aikaa: Ei herätyskelloa, kiireitä ja saa vaan olla. Samaan aikaan se voi olla toiselle ikävää aikaa: Lomalla aikuisten juominen kenties lisääntyy, kaverit on kuka missäkin, eikä ole koulun tuomaa rutiinia ja ”turvaa”.  Näiden asioiden kanssa ei tarvitse jäädä yksin. Täältä meidät löytää. Voit ottaa yhteyttä ja kirjoittaa meille myös Varjomaailman ohjaajat -inboksin kautta.

Toivotamme teille kaikille rauhallista ja lämmintä kesää − Ollaan yhteyksissä! 

** 

Kirjoittaja on Varjomaailman aikuinen, Minna

Kuva: Aino Huotari

p.s. Tulevasta vielä ennakkotietoa, että järjestämme syksyllä kaksi ohjattua nettiryhmää. Ensimmäinen alkaa jo elo-syyskuun vaihteessa 16-vuotiaille ja sitä nuoremmille. Vanhemmille nuorille järjestämme ryhmän vielä loppuvuodesta. Voit jo ilmoittautua mukaan  sähköpostitse tai lähettämällä nimimerkilläsi yksityisviestin käyttäjälle Varjomaailman ohjaajat. Kerromme myös, että etusijalla on tällä kertaa ensikertalaiset, mutta kaikille tarjotaan tukea, ei hätää. Yksin ei jätetä!

  

Aiheet: 

Kommentoi