Aikuisille

 

Vanhemmille, läheisille ja ammattilaisille, jotka kohtaavat aikuisten päihteidenkätöstä huolta kokevia nuoria.

Varjomaailma on osa A-klinikkasäätiön Lasinen lapsuus -toimintaa, joka on vuodesta 1986 lähtien etsinyt pitkäjänteisesti uusia ja tehokkaita keinoja turvata eheämpi elämä vanhempien päihteidenkäytöstä kärsiville lapsille.

Lasinen lapsuus -sivustolla on runsaasti tietoa sekä materiaalia, jota voi hyödyntää arjessa, työssä sekä jakaa nuorille itselleen. Tilattaviin Lasinen lapsuus -materiaaleihin voit tutustua täällä.

Varjomaailman omia julisteita voit puolestaan tilata lähettämällä meille sähköpostia. Laitathan tilauksen mukana yhteystietosi, jotta voimme postittaa julisteet suoraan perille asti!

Lisätietoja, Varjomaailman materiaalitilaukset ja yhteydenotot Varjomaailman työntekijöihin: varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Tilaa koulutus

 

Varjomaailman ja Lasinen lapsuus -toiminnan työntekijöiltä voi tilata koulutuksia ja lyhyitä infotilaisuuksia. Koulutuksen aiheena voi olla esimerkiksi Nuoret ja läheisen aikuisen päihteidenkättö, Varjomaailma-verkkopalvelu, Lapsi ja aikuisen päihteidenkäyttö tai Lasinen lapsuus aikuisuudessa. Aiheita voidaan myös muokata tarpeen ja kohdeyleisön toiveiden mukaisesti.

Koulutuspyynnöt voi lähettää Varjomaailman sähköpostiin: varjomaailma(at)a-klinikka.fi.

Toimittajille ja tutkijoille

 

Haastattelupyynnöt voi lähettää Varjomaailman sähköpostiin: varjomaailma(at)a-klinikka.fi. 

Kaikkeen Varjomaailmaan liittyvään tutkimukseen tarvitaan A-klinikkasäätiön tutkimuslupa. Lue lisää tutkimusluvan hakuprosessista
 
Lisätietoja tutkimuksentekoon liittyvissä asioissa: minna.magnusson(at)a-klinikka.fi
 
Varjomaailmassa kerättyä tilastotietoa ei pääsääntöisesti luovuteta ulkopuolisille. Tilastollisessa muodossa olevia tietoja voidaan luovuttaa ulkopuolisille tutkijoille, jotka ovat saaneet tutkimusluvan A-klinikkasäätiöltä.